Bkm Kitap Kargo Ücreti Ne Kadar 2022?

85 TL üzeri siparişlerde Kargo Bedava olup 85 TL altı siparişlerde kargo ücreti Kargoİst: 12,90 TL – PTT: 12,90 TL – MNG: 16,90 TL’dir. 85 TL ve üzeri siparişlerde Kargo Bedava kampanyası sadece PTT ve Kargoİst firmalarında geçerlidir. 85 TL ve üzeri siparişlerde MNG Kargo Ücreti 12,90 TL’dir.
Emre 9 Mart 2022 Son güncelleme: 9 Mart 2022 BKM Kitap kapıda ödeme seçeneği fiyatı sipariş ve kargo tutarından bağımsızdır. BKM Kitap ile kitap alacak ve bunu kapıda ödeme seçeneği ile ödeyecek olan kişiler, sipariş ve kargo tutarı haricinde 7,00 TL kapıda ödeme bedeli öder.

BKM Kitap en geç kaç günde gelir?

Siparişleriniz, banka onayı alındıktan veya sipariş onaylandıktan sonra, stoklarımızda mevcut ise en geç 3 iş günü içerisinde gönderimi sağlanacaktır.

BKM kitap da kapıda ödeme var mı?

BKM üyeliği ile adres bilgilerinizi girerek kapıda ödeme seçeneğini tercih ediyorsunuz. Böylece internet üzerinden hiçbir ödeme yapmadan kitaplar size ulaştığında kapıda ödeme yapabiliyorsunuz.

BKM üyeliği ücretli mi?

Bkm kitap üyeliği için bir ücret ödemenize gerek yok. Üye olmak için bkmkitap.com adresine giriş yapmanız ve sağ üst köşedeki üye ol butonuna tıklamanız gerekiyor.

You might be interested:  Şanlıurfa Yurtiçi Kargo Nerede?

Kitap Yurdu Kargo ücreti ne kadar?

Kitap yurdu, uzun yıllardan bu güne okurlarını en uygun ve kısa sürede kitaba kavuşturan bir kitap sitesidir. Kargo ücretlerini 2022 yılı için 60tl üzeri 5tl – 100tl üzeri için ücretsiz olarak belirlemiştir.

BKM Kitap Evi sahibi kim?

BKM Kitap’ın sahibi Kutbettin Bingölbali, AA muhabirine, Van’da bir öğretmen lisesinde yatılı eğitim gördüğü sırada, üniversite eğitimine başlayan ağabeyinin peşinden Bursa’ya geldiğini söyledi.

BKM güvenli mi?

Üsttekini bilmiyorum ama BKM çok güvenilir. Hatta kapıda ödeme gibi seçenekler de var. Tabii kapıda ödeme seçtiğiniz takdirde 5 TL fazladan ödüyorsunuz. Onun harici BKM’de normalde bulamadığım çoğu kitabı bulabiliyorum ve fiyatları da diğer sitelere göre çok makul.

BKM kitap alışveriş nasıl yapılır?

Kitap satın alma işlemi ile beraber kişi ister kredi kartı ister kapıda ödeme seçeneği ile kitabı istemektedir. İstenilen kitaplar kısa süre içinde adrese teslim edilmektedir. Adrese teslim edilen kitapları kişiler en iyi şekilde okumaktadır.

Idefix de kargo ücreti ne kadar?

Standart kargo ücreti 14,99 TL’dir. 100 TL üstü siparişlerde ve belirli günlerde yapılan “kargo bedava” kampanyalarında kargo ücreti alınmamaktadır.

BKM de iade var mı?

Sipariş edilen ürün hatası müşteri kullanımından oluşmuşsa veya belirtilen süre içerisinde ürün kullanılmışsa ürünün iade ve değişimi yapılmaz. Ürün iadesi ve değiştirme şartları olarak, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği uygulamalar esastır.

BKM puan nasıl kazanılır?

Bkm Kitap Nasıl Puan Kazanılır?(Çözülmüş) bkmkitap.com’dan yapacağınız alışverişlerden, satın aldığınız ürünlere yazacağınız yorumlardan puan elde edersiniz. Bu puanların toplamı 750 puan barajını aştığında, aşılan puan hediye çekine dönüştürülmektedir.

BKM hesabı nasıl kapatılır?

Üyeliğinizi sonlandırmak için üye girişi yaptıktan sonra iletişim bilgileri sayfamızdan talebinizi iletmelisiniz.

You might be interested:  Sürat Kargo Ne Oldu?

Kitapyurdu kargo ücretsiz mi?

Kitapyurdu’nda ücretsiz kargo kampayasından bağımsız olarak bir çok durumda da kargo ücreti ödemezsiniz. Siparişinizi oluştururken Kargo Metodu adımında seçebileceğiniz Teslim Noktalarımızda her durumda Kargo Bedava olmaktadır. Teslim Noktası nedir?

Amazon kargo ücreti ne kadar?

Amazon.com.tr’de satılan ürünleri içeren, en az 100 TL tutarındaki siparişler Türkiye’deki tüm uygun teslimat adreslerine ücretsiz standart kargo seçeneği ile gönderilebilir. Minimum tutarın altında kalan siparişlere 11,90 ₺ tutarındaki kargo ücreti uygulanır.

Hangi kitap sitelerinde kapıda ödeme var?

Kapıda ödeme alan birçok kitap satış sitesi vardır. Bunlardan başlıcaları Kitapyurdu, BKM Kitap gelmektedir. Bu sitelerde yer alan bilgilere göre kapıda ödeme mevcuttur.

BKM Kitap ürününüz hazirlaniyor ne demek?

Siparişinizi oluşturduktan sonra siparişinizdeki ürünlerin kontrolü, elimizde mevcut olup olmadığı ile ilgili kontroller yapılmaktadır. Kontrol tamamlandıktan sonra ürünlerinizin hepsi elimizde mevcutsa ilgili ürünler raflardan toplanıp siparişinize eklenmektedir.

Tedarik bekleniyor ne demek?

Ürün kendilerine tedarik edilince yani stoklarında girince gönderilecek demek oluyor.

Tedarik süresi ne demek?

Tedarik süresi ise, satın alınan ürünün temin edilebilmesi için geçen süreye verilen isimdir. Her ürünün ve her firmanın tedarik süresi farklı olabilmektedir. Lakin araştırmalar ortalama 5 ile 10 gün içerisinde bir ürünün tedarik edilebildiğini göstermektedir.

BKM güvenli mi?

Üsttekini bilmiyorum ama BKM çok güvenilir. Hatta kapıda ödeme gibi seçenekler de var. Tabii kapıda ödeme seçtiğiniz takdirde 5 TL fazladan ödüyorsunuz. Onun harici BKM’de normalde bulamadığım çoğu kitabı bulabiliyorum ve fiyatları da diğer sitelere göre çok makul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.