Aliexpress Kargo Ne Zaman Gelir 2019?

Aliexpress Kargo Ne Zaman Gelir? uzun süre kargosu gelmeyenlerin en çok sormuş olduğu sorulardan bir tanesidir. Aliexpress üzerinden gelen kargolar genel olarak bakıldığında ve yapılan alışverişler ile yorumlar gözetildiğinde yaklaşık olarak 30 gün içerisinde gelmektedir.
AliExpress gönderilerinin tarafınıza ulaşması 3 ila 4 hafta sürmektedir ancak koruma süresi 60 güne kadar geçerli olup siparişin varış yerine bağlı olarak uzatılabilmektedir.
Ancak Aliexpress ücretsiz kargo kampanyasıyla genelde Aliexpress’ten satın aldığınız ürünler 30 ile 45 gün içerisinde adresinize gönderilir. Bazı ürünler havayolu taşımacılığı ile getirildiği için bu süre 10 ile 20 gün de sürebilir. Aliexpress FedEx şirketiyle anlaşmalı olarak çalışmaktadır.

AliExpress hangi kargo şirketi ile çalışıyor?

Çinli e-ticaret devi Aliexpress.com, dünyanın dört bir yanında bulunan müşterilerine tüm siparişleri kapısına kadar ulaştırmaktadır. Türkiye üzerinden de yüzbinlerce müşteriye sahip site, anlaşmalı kargo firması PTT tarafından yurt dışı gönderimi olarak tarafınıza gönderilmektedir.

AliExpress gümrük işlemleri kaç gün sürer?

Aliexpress, Amazon, Alibaba gibi e-ticaret sitesi kullanıcıları, yurt dışından ürün sipariş ettiklerinde 15 ila 40 gün arasında söz konusu ürünün eline ulaşması gerekiyor. Bu sürede ürün ya gümrükten geri gönderiliyor ya da PTT Kargo’ya veriliyor.

You might be interested:  Kitapyurdu Kargo Ne Zaman Gelir?

AliExpress standart shipping ne zaman gelir?

Son derece güvenilir taşımacılık hizmeti sunmakta olan Aliexpress standard shipping, siparişleri ortalama 15-45 gün arasında teslim etmektedir.

PTT kargo nerede AliExpress?

Aliexpress uzerinden size verilen kargo takip kodunu gonderitakip.ptt.gov.tr’ye yazarak Turkiye ici kargo takibini yapabilirsiniz.

AliExpress takipsiz kargo nasıl anlaşılır?

Takipli kargonun avantajı kargonun her hareketini sana uygulama üzerinden bildiriyorlar veya takip edebiliyorsun. Takipsiz kargo seçeneğinde rastgele zamanlarda belli başlı hareketleri giriyorlar ve kargonun tam olarak nerede olduğunu bilemiyorsun.

Kargo gümrüğe takılırsa ne olur?

Aldığınız ürün 75 eurodan pahalı olduğu için gümrüğe takılmışsa muayene memuru tarafından gümrük vergisi hesaplanır ve bu tutarı vergi dairesine gümrük vergisi olarak ödersiniz. Vergiyi ödediğinizi gösteren dekontu gümrük muayene memuruna beyan ettikten sonra ürününüzü alabilirsiniz.

Gümrükten ne geçmez?

Gümrükten Neler Geçemez? Gümrük Yasaklı Ürünler 2022

  • Tütün ve tütün ürünleri,
  • Alkollü veya alkol benzeri ürünler,
  • Cep telefonu gibi sim kart takılabilir olan ürünler,
  • Kozmetik ürünler ve benzeri ürünler,
  • Et ve süt ürünleri,
  • Silah ve tüfek gibi ürünler,
  • Uyuşturucu ve uyarıcı ürünler,
  • Takviye gıdalar ve sporcu gıdaları…
  • Kaç dolar üstü gümrüğe takılır 2021?

    Değeri 1,500 Euro’yu geçmemek üzere yolcu beraberinde gelen sigara, alkollü içki, kozmetik, gıda ürünlerin dışında kalan ve değeri 430 Euro, 15 yaşından küçükler için ise 150 Euro’nun üzerinde olan eşya üzerinden belirlenen maktu vergiler alınacak.

    AliExpress nereye ait?

    AliExpress’in bulunduğu yer neresidir? AliExpress, Çin’in Hangzhou şehrinde bulunan Alibaba merkezinde aşağıdaki adreste yer almaktadır.

    AliExpress’ten gelen kargom nerede?

    Aliexpress kargo takibi için tahsis edilen takip numarasını, Aliexpress sipariş sayfasında bulmanız gerekir. Kargo takip numarasını, takip sayfasındaki kutucuğa yazıp “takip et” butonuna basın. Daha sonrasında kargonuzun o an nerede olduğu ile ilgili son bilgiler ekranınızda belirecektir.

    You might be interested:  Kargo Tipi Ne Demek?

    AliExpress ürünleri kaliteli mi?

    AliExpress, alıcı koruması programı kapsamında müşteri destekli bir hizmet sunmayı hedeflerken, ürünün gelmemesi ya da belirtildiği şekilde teslim edilmemesi durumunda tam para iade garantisi sunmaktadır. Tüm bu özellikleriyle AliExpress sitesi güvenilir bir alışveriş olanağı sağlamaktadır.

    Takipsiz kargo nasıl takip edilir?

    cainiao.com/ adresine yazın. Hava limanına girdi mi Türkiye içi takip kodu çıkıyor. RQ3636363MY gibi ve bu PTT sisteminden takip edebilmemiz için kod oluyor. Ayrıca o site üzerinden de durumuna bakabiliyorsunuz.

    PTT kargo ne zaman gelir?

    PTT kargoyla gönderilen gönderiler kişilerin göndereceği adrese bağlı olarak teslimat süresini etkileyebiliyor. Genellikle 2 ile 3 iş günü arasında kargoların teslimatı yapılıyor. Kargoların kurumlara veriliş süresi de, teslimatı etkileyen durumlardan biridir.

    Cainiao kargo nasıl?

    China Smart Logistics Network Limited olarak da bilinen Cainiao, Alibaba Group tarafından kurulan ve AliExpress platformunda ekonomi ve standart nakliye yöntemleri gibi hizmetler sunan bir lojistik sağlayıcısıdır. Genellikle AliExpress’ten daha ucuzdur, ancak nakliye süresi daha uzun sürer.

    AliExpress Gümrüğe takılan ürün nasıl alınır?

    Aldığınız ürün 75 eurodan pahalı olduğu için gümrüğe takılmışsa muayene memuru tarafından gümrük vergisi hesaplanır ve bu tutarı vergi dairesine gümrük vergisi olarak ödersiniz. Vergiyi ödediğinizi gösteren dekontu gümrük muayene memuruna beyan ettikten sonra ürününüzü alabilirsiniz.

    Aliexpressten gümrük vergisi ne kadar?

    AliExpress’ten alacağınız her ürün için ürün bedelinin %20’si gümrük vergisi, 12 TL gümrük sunum ücreti, 1 TL damga pulu vergisi ödemeniz gerekmektedir. Yani 100 liralık bir ürün 133 liraya gelmektedir. Eğer ürün ÖTV kapsamında ise %20 ÖTV ile birlikte 157 liraya tekabül etmektedir.

    LP kodu hangi kargo?

    LP ile baslayanlar Yanwen Logistics’in australian post’u kullanarak yapigi parsel yuklemelerin numarasidir

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.