D&R Kargo Ücreti Ne Kadar 2019?

Buradan alınan ürünler kargo hizmeti sayesinde kapınıza kadar ulaşmaktadır. D&R, ürünlerini kargo ile gönderim yapmak için belirli bir tutarda kargo ücreti talep etmektedir. Bu ücret sabit olup 7.99 TL’dir. Ayrıca web sitesinde ve mobil uygulamadan yapılan bazı alışverişler ücretsiz kargo olabilmektedir.

D&R de kargo ücreti ne kadar?

Standart kargo ücreti 14,99 TL’dir. 100 TL üstü siparişlerde ve belirli günlerde yapılan “kargo bedava” kampanyalarında kargo ücreti alınmamaktadır.

D & R kapıda ödeme var mı?

D&R online mağazasında kapıda ödeme seçeneği yoktur. Bunun yerine kredi kartı, bankı kartı, havale ve eft gibi ödeme seçenekleri vardır.

D&R hangi kargo şirketi ile çalışıyor?

Sitemizden vermiş olduğunuz sipariş; Standart Teslimat (Yurtiçi Kargo) seçeneğinde 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde yurtiçindeki gönderimler için kargo ücretsizdir.

D&R kitap siparişi kaç günde gelir?

Genellikle 4-5 iş günü içinde tedarik ederler.

D&R ın sahibi kim?

D&R, Turkuvaz Medya Grubu’na bağlı Türk şirketi. Kasım 1996’da Doğan Holding ve Raks grubunun ortaklığı ile kurulmuş ve iki şirketin baş harfleri yeni kurulan şirketin adını oluşturmuştur.

You might be interested:  Yurtiçi Kargo Ücretleri Ne Kadar?

D&R internet sitesi güvenilir mi?

Online alışveriş sitemiz olan dr.com.tr üzerinden aldığınız tüm ürünlerde, ulusal ve uluslararası güvenilirlik belgeleri (TSE, ISO, CE) bulunuyor. Böylece size, sadece orijinal ve kullanılmamış ürünlerin yer aldığı sitemiz üzerinden gönül rahatlığıyla alışveriş yapmak kalıyor.

D&R internet sitesi ile mağaza fiyatları aynı mı?

eğer dnrdan kitap alacaksanız hiç mağazaya gidip yorulmanıza gerek yok. internet şubesinden aldığınızda hem %30-40 civarında daha ucuz alıyorsunuz hem de kapınıza kadar ücretsiz getiriyorlar *.

D&R kaç taksit yapıyor?

D&R. Limitsiz tüm alışverişlerde 2 ve 3 taksitli işlemlerde ilave +4 taksit eklenecektir.

Kargomsende kaç günde gelir?

Tüm Türkiye’ye ortalama 1.3 günde teslimat oranı ile gönderi teslimatı yapan markamız, alıcıların iade için şubeye gitme zorunluluğunu da ortadan kaldırıyor ve Türkiye’nin 81 ilinde müşterilerimizin kapısından iadelerini alıp ilgili firmaya teslim ediyoruz.

Idefix de kargo ücreti ne kadar?

Standart kargo ücreti 14,99 TL’dir. 100 TL üstü siparişlerde ve belirli günlerde yapılan “kargo bedava” kampanyalarında kargo ücreti alınmamaktadır.

D&R hızlı mı?

internetten çok fazla alışveriş yapan biriyim. d&r bunların arasında en hızlı tedarik edenlerden. sipariş verdiğim günden itibaren 2-3günde kitapların elime ulaştığı oldu. beni hem şaşırtmış hem de memnun etmiştir. hem ucuz hem hızlı hem de kaliteli.

Kitap iade edilir mi?

· Satın alınan ürün veya hizmetin iade şartları tüketici hakları çerçevesindedir. Satın alınan ürün orijinal halde (tekrar satışa uygun), şartlara da uygun olarak bir hafta içerisinde tarafımıza herhangi bir neden göstermeksizin iade edilebilir.

Kitap Yurdu kargo ücreti ne kadar?

Kitap yurdu, uzun yıllardan bu güne okurlarını en uygun ve kısa sürede kitaba kavuşturan bir kitap sitesidir. Kargo ücretlerini 2022 yılı için 60tl üzeri 5tl – 100tl üzeri için ücretsiz olarak belirlemiştir.

You might be interested:  Mucahitler Aras Kargo Nerede?

Amazon kargo ücreti ne kadar?

Amazon.com.tr’de satılan ürünleri içeren, en az 100 TL tutarındaki siparişler Türkiye’deki tüm uygun teslimat adreslerine ücretsiz standart kargo seçeneği ile gönderilebilir. Minimum tutarın altında kalan siparişlere 11,90 ₺ tutarındaki kargo ücreti uygulanır.

Kitapyurdu kaç tl ve üzeri kargo bedava?

Son güncellemelere bakılırsa en uygun kargo ücreti Kitapyurdu’nda bulunmaktadır. 40tl ve üstü kitaplar için 2tl – 75tl ve üzeri tutarlı kitaplar için ücretsiz gönderim hizmeti vermektedir.

Trendyol da kargo ücreti ne kadar?

TEX, UPS, PTT gönderilerinde 13,13 ₺ + KDV. Aras, MNG, Sürat, gönderilerinde 14,83 ₺ + KDV olarak ücretlendirilir. Yurtiçi gönderilerinde 20,34 ₺+ KDV olarak ücretlendirilir.

D&R internet sitesi ile mağaza fiyatları aynı mı?

eğer dnrdan kitap alacaksanız hiç mağazaya gidip yorulmanıza gerek yok. internet şubesinden aldığınızda hem %30-40 civarında daha ucuz alıyorsunuz hem de kapınıza kadar ücretsiz getiriyorlar *.

Leave a Reply

Your email address will not be published.