Kitapyurdu Kargo Ücreti Ne Kadar 2022?

Kitap yurdu, uzun yıllardan bu güne okurlarını en uygun ve kısa sürede kitaba kavuşturan bir kitap sitesidir. Kargo ücretlerini 2022 yılı için 60tl üzeri 5tl – 100tl üzeri için ücretsiz olarak belirlemiştir. Kitap ve okumayı sevenler için bu önemli bir hizmet katkısı olarak görülmektedir.
Kitapyurdu 2022 yılı kargo ücretlerini 40TL ye kadar 5TL- 75 TL ve üzerini ise ücretsiz gönderim olarak belirlemiş bulunmaktadır. Makul ücretlerle taşıma yapan kargo firmalarıyla çalışan Kitapyurdu kusursuz olarak kitapları okurlarıyla buluşturmaktadır.

Kitapyurdu kargo ücreti ne kadar?

Kitapyurdu’nda ücretsiz kargo kampayasından bağımsız olarak bir çok durumda da kargo ücreti ödemezsiniz. Siparişinizi oluştururken Kargo Metodu adımında seçebileceğiniz Teslim Noktalarımızda her durumda Kargo Bedava olmaktadır.

Kitapyurdu öğrenci indirimi nasıl yapılır?

Öğrencilere özel indirimli Platin Üyelik (1.250 puan) için ‘.edu’ veya ‘.edu.tr’ ile biten e-posta adreslerinin, Kitapyurdu üyelik hesabında tanımlı ve doğrulanmış olması gerekmektedir. Ekstra İndirimli Üyelik kapsamında ürünlerde uygulanan %3 ve %5 indirim Platin Üyelik aboneliğinde de geçerlidir.

You might be interested:  Denizbank Kredi Kartını Hangi Kurye?

Kitapyurdu nasıl bir site?

Kitapyurdu.com, uzun yıllardır Türkiye e-ticaret sektöründe faaliyet gösteren ve temel ürün gamı kitaplardan oluşan bir online alışveriş sitesidir. Kitapyurdu özelinde yüzbinlerce farklı kitap, ansiklopedi, edebi roman, dergi ve benzeri mecmualara ulaşmak mümkündür.

D&R kaç tl üzeri kargo bedava?

Standart kargo ücreti 14,99 TL’dir. 100 TL üstü siparişlerde ve belirli günlerde yapılan “kargo bedava” kampanyalarında kargo ücreti alınmamaktadır. -Ödeme Seçenekleri alanında kredi kartı-banka kartı, BKM Express, Havale-EFT alternatiflerinden size uygun olan ödeme tipini seçebilirsiniz.

Kitapyurdu kaç tl ve üzeri kargo bedava?

Ayrıca bizzat Kitapyurdu’nun şubesine gidip siparişlerinizi alabiliyorsunuz. Şu sıralar kitap satış siteleri arasındaki en iyi kargo fiyatları kitapyurdu’nda. Sitenin kargo ücreti; 40 TL’den sonra 2 TL, 75 TL’den sonra ise ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor.

BKM kargo ücreti ne kadar?

85 TL üzeri siparişlerde Kargo Bedava olup 85 TL altı siparişlerde kargo ücreti Kargoİst: 12,90 TL – PTT: 12,90 TL – MNG: 16,90 TL’dir. 85 TL ve üzeri siparişlerde Kargo Bedava kampanyası sadece PTT ve Kargoİst firmalarında geçerlidir.

Kitapyurdu mesai saatleri ne zaman?

1 yılda 131 bin 943 teslimat

Kitapyurdu’nun ilk teslim noktasının Ekim 2017’de açıldığını hatırlatalım. Teslim noktalarının ortalama mesai saatleri ise 9:00 ve 22:00 arası olarak belirlenmiş.

Kitapyurdu puan sistemi nedir?

Puanlarımı nasıl kullanabilirim? Kazandığınız puanlarla; her sayfada sağ üstte bulunan Puan Kataloğu’na tıklayarak açılan sayfada seçtiğiniz ürünleri sepetinize ekleyerek puanlarınızla ücretsiz alışveriş yapabilirsiniz.

BKM güvenli mi?

Üsttekini bilmiyorum ama BKM çok güvenilir. Hatta kapıda ödeme gibi seçenekler de var. Tabii kapıda ödeme seçtiğiniz takdirde 5 TL fazladan ödüyorsunuz. Onun harici BKM’de normalde bulamadığım çoğu kitabı bulabiliyorum ve fiyatları da diğer sitelere göre çok makul.

You might be interested:  Kapıda Ödemeli Kargo Nasıl Yollanır?

Kitapyurdu sahibi kim?

Kitapyurdu’nu kim kurdu? Kitapyurdu 1985’ten beri Babıali’de kitabevi, yayınevi, dağıtımcılık, matbaacılık ve bilişim alanında faaliyet gösteren Repar Tanıtım İletişim Matbaacılık Ltd. Şti. tarafından kuruldu.

Kitapyurdu kitap basıyor mu?

Kitaplarınızı Ücretsiz Olarak Nasıl Yayınlayabiliyoruz? KDY, kitap baskılarını POD (Print on Demand) sistemiyle gerçekleştirmektedir. Yani kitabınıza gelen sipariş kadar günlük üretebilmektedir. Bu yüzden sizden baskıya dair hiçbir maddi talepte bulunmaz.

Neden iş bulamıyorum Kitapyurdu?

İsmail Hakkı Dinçay | kitapyurdu.com.

Neden İş Bulamıyorum?

Yayın Tarihi: 27.04.2022
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 130
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı

Dr kargo ücreti ne kadar 2022?

D&R firmasının 2022 yılı için belirtmiş olduğu sabit kargo ücreti bulunmaktadır. Bu ücret 7.99 TL olarak belirlenmiştir.

Trendyol da kargo ücreti ne kadar?

0-19,99 TL arası siparişlerinizde 2,99 TL, 20-29,99 TL arası siparişlerinizde 4,48 TL, 30-49,99 TL arası siparişlerinizde 8,26 TL, 50 TL ve üzeri siparişler, desi bazlı mevcut anlaşma fiyatları üzerinden faturalandırma yapılmaktadır.

BKM de kapıda ödeme var mı?

BKM üyeliği ile adres bilgilerinizi girerek kapıda ödeme seçeneğini tercih ediyorsunuz. Böylece internet üzerinden hiçbir ödeme yapmadan kitaplar size ulaştığında kapıda ödeme yapabiliyorsunuz.

Hangi kitap sitelerinde kapıda ödeme var?

Kapıda ödeme alan birçok kitap satış sitesi vardır. Bunlardan başlıcaları Kitapyurdu, BKM Kitap gelmektedir. Bu sitelerde yer alan bilgilere göre kapıda ödeme mevcuttur.

Amazon kargo ücreti ne kadar?

Amazon.com.tr’de satılan ürünleri içeren, en az 100 TL tutarındaki siparişler Türkiye’deki tüm uygun teslimat adreslerine ücretsiz standart kargo seçeneği ile gönderilebilir. Minimum tutarın altında kalan siparişlere 11,90 ₺ tutarındaki kargo ücreti uygulanır.

Kitapseç kapıda ödeme seçeneği var mı?

Kitapseç kapıda ödeme seçeneği olan bir sitedir. Birçok sitede kapıda ödeme seçeneği vardır ancak bu özelliği kullanabilmek için ek ücret ödemeniz gerekir. Siteden aldığımız görsel aşağıdaki gibidir; Kitapseç kapıda ödeme tahsilat ücreti 7.9 TL’dir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.